Op 24 april a.s. hervat Mayflower Bookshop haar jaarlijkse herdenking van de grootste Engelse dichter aller tijden, William Shakespeare, ook wel bekend als The Bard.
Ter nagedachtenis aan zijn sterfdag op 23 april 1616 organiseert Mayflower Bookshop samen met dichter Leo van Zanen een kranslegging en voordracht bij het Muurgedicht ‘Sonnet XXX’, geplaatst door Stichting TEGEN-BEELD op de muur van Houtstraat/ hoek Rapenburg (tegenover het Rijksmuseum van Oudheden.
Belangstellenden kunnen zich om 16.00 melden in Mayflower Bookshop XTRA, Breestraat 66. Van daaruit vindt er een wandeling plaats naar Sonnet 30, waar, na de kranslegging, een voordracht plaatsvindt in het Engels en het Nederlands van het gedicht. Na terugkomst in de boekhandel houdt Van Zanen een korte lezing.
Mayflower Bookshop EXTRA, Breestraat 66, Leiden. Aanvang: 16.00. Toegang: gratis.

Leave a comment